O nama

Crazy Pet Lovers?

Da, to smo mi, veliki ljubitelji životinja.

Brižljivo smo za Vas birali brendove koji svojim kvalitetom zaslužuju da se nadju u ponudi i na našem tržištu.

Nadamo se da će vaši ljubimci u potpunosti uživati u hrani koju smo odabrali za njih od renomiranog francuskog proizvodjača PRO NUTRITION , kao i u profesionalnoj američkoj kozmetici za negu dlake #1 All Systems, jednoj od najboljih na svetu.

Pro Nutrition – Feed me with Love

Nahranite ih sa puno ljubavi hranom koja je kreirana isključivo na bazi proteina životinjskog porekla, sa sirovinama koje su brižljivo odabrane. Recepture sadrze veliki broj lekovitih biljaka koje utiču na zdrav rast, razvoj i kvalitet života vaših pasa i mačaka . Morski peptidi i glukozamin,Omega-3 i Omega-6 masne kiseline, visoko kvalitetne pačije masti , kao i formula Triple Action P+ su deo naše recepture.

Sve sirovine su poreklom iz Francuske , kako bi se održao nivo kvaliteta , što proizvode čini jedinstvenim.

#1 All Systems – Clean me with Love

Održavajte krzno Vaših ljubimaca sa puno ljubavi profesionalnom kozmetikom koja je već dugi niz godina u samom svetskom vrhu.

Naši ljubimci imaju osetljivu kožu i dlaku, pa su zato naši odabrani preparati  isključivo na biljnoj bazi, bez dodatih hemijskih sredstava i deterdzenata. Koža i dlaka vaših ljubimaca biće čista ,zdrava i sjajna , sa dugotrajnom svežinom bez iritacija ili nus pojava.

Veoma jednostavna za korišćenje pojedinačno ili kao Sistem od više odabranih preparata kao što su preparati za raščešljavanje, povećanje volumena dlake , ili preparati za pojačavanje teksture i prirodne boje krzna koji se koriste u kombinaciji sa našim šamponima i regeneratorima u zavisnosti od tipa dlake.

arrow